tirsdag 22. juni 2010

Spesialen

Sist helg tok vi den lange turen fra Trondheim til Hokksund for delta på Norsk Pinscherklubbs spesialutstilling. Dette var vår første sjanse på stor-Certet og championatet etter at Azarel ble 2 år. Desverre gikk det ikke helt vår vei denne dagen. Men Azarel var kjempeflink og han fikk en veldig fin kritikk. :-)

Åpen klasse hannhund
Fra venstre: BeeBronx Azarel, Schwimas Solan og Xitamiz Kaztor

Azarel på bordet. Vi har aldri trent på det og dette er kanskje 2.gang i Azarels liv at han må opp på bordet, men han tok det på strak arm og sto og logret mens dommeren tok på ham.

Lillegutt i fint trav

Vi var veldig heldige med været og utstillingen ble holdt i flotte omgivelser på Hokksund Camping. Og selv om vi ikke nådde helt opp resultatmessig så hadde vi en veldig koselig dag ved ringen med masse hyggelige folk og flotte hunder. Desverre fikk jeg ikke hilst på alle jeg gjerne skulle ha hilst på, men sånn kan det gå når man er på tur med utålmodige mannfolk som gjerne vil hjem og rekke fotballkampen på TV. Hehe.
Men jeg vil uansett få takke de involverte i Pinscherklubben som har jobbet med å få til dette flotte arrangementet. Vi gleder oss allerede til neste år! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar