onsdag 27. oktober 2010

Liten rusletur

Vi var ute og ruslet en liten tur før vi skulle legge oss i går kveld. Like borti gata bor det et par med to chihuahua-hanner, og disse møtte vi på. Den ene chi'en var løs og den andre var i bånd. Den som var løs kom løpende mot Azarel mens den bjeffet "i kjent chihuahua-stil." ;-) Azarel hoppet frem mot den for å hilse (Azarel var i bånd, så han kom ikke så langt), og chi'en pilte en runde rundt oss mens den hylte som om Azarel hadde prøvd å ta livet av den. Hehe. Så ble den stående på den andre siden av veien og bjeffe litt mer.
Chi'en ville ikke komme på innkalling, så mens eieren gikk for å hente den så fikk Azarel hilse på den andre chi'en (som også var i bånd). Det gikk kjempefint, og gutta snuste og hilste logrende på hverandre. Så reiste chi'en seg opp på bakbeina for å komme nærmere hodet til Azarel, og plutselig begynte den også å kjefte (muligen i sympati med broren sin?). Azarel tok det hele med knusende ro, og snudde bare rumpa til de to knøttene. Flinke gutten min! :-)
Chi'en som var i bånd har vi møtt før, og det har også gått veldig fint. Azarel er jo så vant med dvergpinschere, så han har ikke noe imot sånne småttiser. ;-)

Ellers så har det ikke skjedd så mye i det siste.
Vi var i bymarka sist søndag. Ute og ruslet i to timer. Kjempekoselig. Og da vi kom hjem lå Azarel og sov nesten resten av dagen. Er visst slitsomt å være på tur. Hehe.

Og så er det bare en måned igjen til Nordisk Vinner på Lillestrøm, og vi gleder oss! :-)
Regner med ganske bra oppmøte på pinscherne, og det skal bli hyggelig å møte igjen både flotte hunder og folk.

1 kommentar: