onsdag 20. april 2011

Flinke vakthunden

Hadde en litt skremmende opplevelse i går...
Mens vi satt og spiste middag så hørte jeg at det gikk i porten. Azarel bjeffet (som han alltid gjør) og etter en liten stund så ringte det på døra. Pappa gikk for å se, men der var det ingen. Men det var en person som forsvant inn i bakgården til en av naboene.
En stund etter så gikk det i porten igjen. Azarel bjeffet og pappa gkk ut for å se. Da satt det en tydelig ruset kar ute i bua og kikket gjennom verktøyet som lå der. Pappa fikk jaget ham bort, med god hjelp fra Azarel. Og jeg kunne høre fyren si noe om at "du trenger ikke å sende bikkja på meg da."
Jeg skal aldri mer klage på at Azarel har så mye vaktinnstinkt som han har. Flinkingen passer bare på familien sin. :-)

Ellers så har lillebøll fått del to av rabiesvaksina, så nå må vi bare vente til han kan ta blodprøve for å sjekke at alt er i orden.

Og sist helg var vi på handlerkurs. Norsk Pinscherklubb arrangerte, og Ingrid (vår distriktskontakt) hadde fått tak i Kurt Espeland som instruktør. Det var utrolig gøy! :-)
Vi lærte masse om bl.a. hundens anatomi, handlingteknikk, utstillingsregler +++ Og så hadde vi endel praksis med hundene.
Og det var tre tisper der med løpetid, så Azarel var en smule stressa! Hehe. Men bortsett fra meget høyt stressniva så var han veldig flink. Og han står veldig bra når han lukter løpetid da. ;-)

Og til helgen skal vi på hytta igjen, så da får Azarel løpe rundt på svabergene og kose seg. Håper det blir så bra vær som det er meldt. God påske! :-)

2 kommentarer:

  1. Hei Lene :)
    Flinke Azarel som sier fra :) Helt enig i at det er godt med en hund som sier fra når det kommer noen! Jeg liker ikke å være alene og syns dermed det er godt å vite at ingen kan komme seg inn uten at hundene oppdager det.
    Ønsker dere en god påske (uten flere inntrengere)!

    Linn og gutta boys

    SvarSlett
  2. Underbar påsk till er - hoppas vi kan hitta en utställning vi kan åka på ....

    KRAM till er och puss på Azarel

    SvarSlett