onsdag 27. juli 2011

Kanskje på tide...

...med en liten oppdatering igjen. ;-)

Siden sist så har vi vært på et par utstillinger til. Den 25.juni var vi Norsk Pinscherklubbs spesialutstilling i Hokksund. Det var 41 (!) pinschere påmeldt, og Azarel ble 4.BHK med CK. :-)
Veldig gøy med så mange flotte pinschere på et sted. På kvelden var det grilling og sosialt samvær, og dagen etter var det familiedag. Der ble det bl.a. arrangert hundesprint. Azarel kom desidert sist, fordi han sytes det var mye mer spennende å løpe ut av løypa for å hilse på Trayan som stod på sidelinja. ;-)

Og den 3.juli var det NKK-utstilling her i Trondheim. Der bla Azarel BIR med CACIB! :-)
Xitamiz Wookie ble 2.BHK med CERT, og dermed ble han Norsk Utstillingschampion. Gratulerer så mye til Bente og Egil med championat på kjekkasen! :-)

I skrivende stund har vi akkurat fått besøk av lille Rosa, en dvergpinscher-tispe på 5 måneder. Hun skal være her til søndag, så det kan jo bli en morsom langhelg. ;-)

Over helgen drar jeg og Azarel en tur på hytta, før vi drar til Sverige neste helg. Der er det dobbelutstilling i Åsarna, SSPK pinscherspesial på lørdag og SKK internasjonal utstilling på søndag. Det er visstnok bare 4 pinschere påmeldt til SSPK, og bare 3 pinschere på SKK. Kjedelig med så lite pinschere, men vi tar nå turen uansett. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar