lørdag 2. januar 2010

Nytt år, nye muligheter, ny blogg

Da ble det blogg på oss også.
Litt lettere å følge med enn den gamle dagboka. ;-)
Julen forløp uten problemer, med mange selskaper og mye god mat.
Også nyttårsaften gikk relativt smertefritt for seg. Rakettene begynner jo flere dager i forveien, og Azarel brydde seg ikke om dem. På nyttårsaften satt vi først og så på noen av rakettene, og Azarel fikk masse godbiter. Men da det smalt som verts rundt husveggene så gikk han og la seg i senga si. Der ble han liggende omtrent 5 minutter før han mått opp og se igjen. Han er nok litt skeptisk til de høyeste smellene, men han er jo så nysgjerrig også at han må jo få med seg hva som foregår. Jeg synes han er veldig flink. :-) Jeg er ihvertfall glad for at han ikke er helt hysterisk og trenger medisiner.

Hos "oldemor" på julaften.

Har vi noen nyttårsforsetter da?
Vel, kanskje ikke forsetter
, men drømmer og mål har vi jo.
Azarel blir jo 2 år i februar og han mangler bare stor-Certet for å bli Norsk Utstillingschampion, så jeg håper vi får til det i løpet av året. Vi har også et lite mål om å starte vår første sporkonkurranse.
Og ellers så får vi se hva som skjer. Om vi kanskje får tid til en liten Sverige-tur i år også. Det hadde vært koselig. Møte Pia og mamma Vegas, og kanskje noen av søsknene.

Nytt år, nye muligheter. :-)

Klem fra Lene og Azarel

2 kommentarer:

  1. Grattis med ny blogg. Nydelig bilde av dere :-)
    Heldig du er som har en hund som ikke reagerer på nyttårsrakketter hos oss er ikke Gibson seg selv på flere dager etter så mye smell :(

    SvarSlett
  2. Oj, Oj, oj vad mamma Vegas och jag hade njutit om ni kommit över till svenska sidan

    Kram på er

    SvarSlett