tirsdag 10. august 2010

Wiii!!! :-)

Sist fredag satte vi nesen mot Sverige for å delta på dobbelutstillingen i Svenstavik.
Jeg var litt bekymret på forhånd p.g.a. det lille såret Azarel hadde på øreflippen, men det gikk over all forventning. :-)
Vi kom til Höglunda gård ca kl.22.15 og fikk kommet oss inn på rommet hvor vi skulle bo. Christina som tok imot oss var kjempehyggelig, og vi hadde en veldig fin helg i flotte omgivelser.

Höglunda gård
Hovedhuset med utsikt over Storsjöen

"Boligkvarteret"

På lørdag var det tid for den første utstillingen, arrangert av SSPK. Vi kjørte ca 15min sørover før vi kom frem til utstillingsplassen.
Det hadde blitt noe forsinkelser med påmeldingen vår, så jeg hadde ikke fått noe info om utstillingen på forhånd annet enn hvor den skulle være. Men det var ikke noe problem, og vi nummerlapp med en gang. Det ble litt venting da, men med så mange flotte hunder og hyggelige mennesker så hadde det ikke så mye å si.

Azarel var alene i åpen klasse hannhund, men det virket som dommeren likte ham og vi fikk med oss en CK. Så skulle vi inn igjen for å konkurrere om beste hannhund. Dommeren begynte bakfra og leste opp både 5. og 4.plass uten å nevne oss... Så kom 3.plassen, og da var det vi som ble ropt opp. Og da fikk vi jammen Certet også, for på 1. og 2.plass var det to championer. Jippi! :-)

Azarel med sitt første svenske Cert :-)

Det var også et skytefelt like bortenfor utstillingsområdet, og vi hørte skudd med ujevne mellomrom fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen. Men det var flott å se at nesten ingen hunder reagerte på skytingen.
Azarel fikk jo 5 på skudd på MH'en i fjor sommer, men han kunne ikke ha brydd seg mindre om alle skuddene. Det var jo så mye annet å følge med på. :-)

Etter utstillingen var vi glade og slitne, så da kjørte jeg innom en butikk og handlet litt mat før vi dro tilbake til gården. Jeg kjøpte bl.a. varm grillet kylling, men jeg klarer ikke en hel kylling alene så det ble ganske mye igjen som jeg blandet med tørrfôret til Azarel. Det er lov å være litt bortskjemt når man er på tur og har fått med seg et Cert. ;-)

Etter middagen tok vi oss en hvil før vi ruslet en tur og utforsket området rundt gården. Vi gikk bl.a. ned til Storsjöen som lå noen hundre meter nedenfor gården, og Azarel fikk løpe og snuse litt på egenhånd.

Gutten i blomterenga

På brygga

Og så måtte han sjekke badetemperaturen i Storsjöen. Det var litt kaldt...

På søndag var det klart for ny utstilling. Denne gang var det SKK som arrangerte. Vi hadde kjørt forbi utstillingsområdet da vi kom på fredag, så jeg visste at det ikke var så langt unna. Jeg hadde også fått med meg hvem som var dommer, så jeg hadde ikke så veldig høye forhåpninger om noen topplassering... Men Azarel endte som 4.beste hannhund med CK, så vi kan vel ikke klage på det. ;-)
2xCK og et Cert på en helg må vi si oss godt fornøyd med. :-)

Grattis til Emma og Putte som fikk med seg Certet fra SKK-utstillingen! :-)
Og tusen takk, Emma, for de fine bildene av Azarel! :-)

Og etter utstillingen satte vi snuten hjemover igjen. Var hjemme på søndag ettermiddag og da flatet vi ut bagge to, jeg på sofaen og Azarel i sengen min. ;-)

Prinsen min! :-)

I dag har Azarel vært på en 3-timers skogstur sammen med mormoren sin, og de hadde visst hatt en veldig fin tur. Og på fredag tar vi uren til Oslo for delta på dobbelutstillingen på Bjerke. Azarel mangler jo bare stor-Certet, så vi må vel på alle NKK-utstillingen vi kan fremover... ;-)
Skal bli hyggelig å møte mange gamle kjente igjen. Og jeg vet at også en av Azarels brødre kommer fra Sverige for å være med, så det skal bli gøy å se igjen Gonzo og Mari også. Vi gleder oss! :-)


 

1 kommentar:

  1. Jag håller tummar och tår - och än en gång - grattis till eran fina sverigedebut!

    SvarSlett