tirsdag 1. januar 2013

Godt nyttår! :-)

Da har vi nettopp startet på et nytt år.
Julen har blitt feiret med familieselskaper i massevis, og både jeg og gutta har fått mange pakker og masse god mat.
Azarel har fått trekksele og Kharon har fått flytevest, og så har gutta fått hvert sitt regndekken i tillegg til litt leker og masse godis.

Nyttårsaften forløp også uten alt for store problemer.
Azarel er jo ikke spesielt glad i disse rakettene da, så når hele nabolaget står rett utenfor huset her og sender opp rekatter så går han og legger seg. Han har selv funnet ut at badet er et fint (og isolert) rom, så han går gjerne dit når det smeller som værst.
Kharon har igrunnen tatt hele greia med knusende ro, men han ble nok litt påvirket av at storebror var tydelig ukomfortabel så da var det greit å bli med på badet et kvarters tid. Men ute bryr han seg overhodet ikke om hyl og smell. Han rusler avgårde og er like glad. Tror nok han har meget selektiv hørsel... Hehe.

Og nå er vi altså i det nye året. Kharon blir 1 år om bare noen uker, og Azarel blir 5 år i februar. Herregud, så fort tiden går!

Vi har også lagt noen planer for det nye året, så får vi se hvor mye vi får gjennomført. Men planene består bl.a. av: brukskurs og MH med Kharon, sporkurs (og kanskje konkurranse) med Azarel, resten av LC-kurset og noen utstillinger på begge to.

Fikk dette flott bildet av Kharon også:

 
Fanny har laget for Pinscherklubbens hjemmeside:  http://www.norskpinscherklubb.no/ 
Kjempefint! Og takk for at vi får låne. :-)
 
Så da ønske vi alle venner og kjente et riktig godt nytt år! :-)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar