onsdag 8. mai 2013

Ikke så mye som skjer...

På tide med en liten oppdatering igjen kanskje, selv om det ikke er så veldig mye som skjer her for tiden...

Begge gutta har vært på årskontroll hos veterinæren, fått vaksiner og fått masse skryt. Azarel er jo så rolig og flink, og Kharon er superhappy og skal helst hilse på alt og alle. :-)
Pass og rabiesvaksiner er også i boks, sånn i tilfelle vi skal ut å reise. Og nå må de jo ha pass uansett bare for å reise til Sverige, så det var like greit å få det unnagjort.

I påska var vi noen dager på hytta, og det er jo alltid stor stas. Vi koste oss med masse god mat, og gutta fikk løpe fritt på bergene.

Azarel på hytta
 
Og så var det liksom meningen at vi skulle ha startet utstillingssesongen, men slik har det ikke blitt...
Sist helg var det NKK-utstilling i Ålesund og helgen før var det utstilling på Sunndalsøra. Vi skulle egentlig ha vært på begge, men siden ryggen min fant ut at den skulle slå seg helt vrang så har jeg ikke hatt så mye verken på biltur eller i utstillingsringen å gjøre. :-(
 
Så årets utstillingsdebut for begge gutta blir 1. og 2.juni på Pinscherspesialen og NKK Drammen. Så da får vi bare glede oss til det. :-)
 
Og i mellomtiden skal jeg først en uke på ferie, så gutta skal være hjemme aøene sammen med sin morfar. Og så skal vi på sporkurs i slutten av mai. Så vi har mye å glede oss til fremover. :-)
 
Gutta på tur langs elvepromenaden

Kosestund med morfar
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar