tirsdag 6. april 2010

Ulykkesfuglen

For et par uker siden fikk Azarel et lite sår på foten. Vi lekte litt i butikken da han plutselig ble veldig interessert i det ene bakbeinet sitt. Da jeg sjekket hva det var så det ut som en blemme mellom tærne som hadde sprukket, og det kom ut litt blod og puss da jeg klemte på den. Så da var det igang med vasking av såret og på med sokk i så han ikke skulle slikke så mye på det.
Etter en uke hadde det nesten grodd, og sist fredag dro vi på hytta for å være der i påskehelgen.
Azarel synes det er supergøy på hytta, for da får han løpe løs nesten hele tiden. Da vi kom frem var han så glad at han nesten ikke visste hvor han skulle gjøre av seg. ;-) Det første han gjorde var å spøle rundt på grusveien, og da hørte vi plutselig et lite hyl. Så kom bølla løpende tilbake og da han hoppet opp på meg fikk jeg masse blod på buksa...
Lille turbo hadde antakeligvis kuttet seg på en skarp stein, og tuppen på den lille "tredeputen" oppe på baksiden av foten hang bare og dinglet. Så da måtte vi få renset det og han har gått med bandasje på foten siden fredag. I tillegg har han vært og gravd i lyngen, så han har et stort skrubbsår oppå snuten.

Nå har såret mellom tærne på bakfoten grodd, og det ser ut som såret på frambeinet også gror fint. Han klarer å la bandasjen være i fred og han bryr seg ikke om såret på snuten. :-)

Jeg har også tatt MASSE bilder i helgen. Skal få lagt dem ut etter hvert. Må bare organisere litt først... ;-)

1 kommentar:

  1. Stakkar lille engelen, da. Men bra det ser ut itl å gå bra. Er det ikke herlig hvorda de koser seg med nytt terreng å utforske - vi hadde et sånt spinnvilt lite dyr på vår påsketur også :-)

    SvarSlett