onsdag 28. april 2010

Utstilling og øyelysing

Sist søndag (25.april) var det dag 2 av utstillingen på Sunndalsøra, og da gikk alt så mye bedre. ;-)  Dommeren var den samme hyggelige damen som Azarel fikk sitt første Cert hos på samme utstilling i fjor. Til tross for over 2 timer venting synes jeg Azarel var veldig flink i ringen. Igjen ble det en fin kritikk, og vi fikk med oss årets første Cert (det 6. totalt).

Traver fint

Og står fint

Og i dag har vi vært hos veterinæren for øyelysing. Azarel fikk jo påvist PHTVL/PHPV grad 1 på det ene  øyet i fjor, så i dag var vi hos en annen veterinær for å få en "second opinion."  Det ble samme diagnose i dag også, og når to veterinærer sier det samme så stoler vi på at det er riktig.
Jeg hadde jo selvfølgelig håpet på en fri-diagnose, men så lenge det bare er grad 1 så er det jo ikke noe Azarel blir påvirket av på noen måte. Og så lenge godgutten min ikke merker noe til det, og han ellers er frisk og rask, så bryr vi oss ikke om det. :-)


1 kommentar:

  1. Gratulerer sååå mye med nok et CERT til den vakre gutten, absolutt velfortjent!! :D Synd med grad 1 på PHTVL/PHPV testen, men det som betyr noe er jo at dette ikke er noe som vil plage han i framtiden! :)

    Klemmer fra oss!

    SvarSlett