tirsdag 27. juli 2010

Trivelige Trøndelag

Det er litt sporadisk sommer her i Trondheim, men de dagene sola titter frem og temperaturen er ok så er det virkelig trivelig i Trøndelag.
Søndag var en sånn dag. Da tok jeg på meg turskoene og Azarel fikk på seg sele, og så ruslet vi opp i marka. Opp langs Ilabekken, hvor det har blitt kjempefint å gå, og opp til Theisendammen. Ruslet en runde rundt vannet, og så tok vi turen innom bestemor. Det ble en kjempekoselig tur, og det tok omtrent tre timer fra vi gikk ut og til vi var hjemme igjen. Og så ble det grilling på kvelden, og Azarel fikk smake kylling og minimais. Nam-nam. ;-)

Og etter jobben i går ruslet vi en liten tur gjennom parken. Azarel elsker å ligge og rulle seg i gresset, så da måtte jeg ta et bilde av lillebøll. Hadde egentlig tenkt å vise frem det nye halsbåndet hans, men det vises ikke så godt på bildet så det får bli en annen gang. ;-)

Koser seg i kløverenga

Lille turbo har også fått sår på øret igjen (derav plasteret). Han fikk tre små sår på øret da vi var i Selbu for noen uker siden. To av sårene har grodd fint, og det tredje hadde nesten grodd før det selvfølgelig sprakk opp igjen. Så nå er det på med plaster og tape, og så håper vi at det gror før vi skal til Sverige om 1 1/2 uke... *krysser fingrene*


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar