torsdag 22. juli 2010

Vi har hatt besøk

Vi har hatt besøk av lille Nimra, en boston terrier tispe på 7 måneder.
Nimra kom til oss på lørdagskvelden, og det var full turbo fra hun kom og til vi la oss. Favorittaktiviteten var å erte Azarel, løpe ut på verandaen, ta en runde med Azarel i hælene, løpe inn og bak sofaen før det var på'n igjen. Sånn holdt de på en times tid. ;-)
På søndag hadde Azarel en liten sjalu-dag. Det var nesten som han tenkte: er du her enda? Det er min mamma! Men de lekte og holdt på som vanlig ute da.

Nimra på tur med Azarel

På mandag var begge to med på jobb, og da ble jeg virkelig imponert over Azarel. Han har eget bur på jobb, og han pleier å murre litt hvis andre hunder kommer i nærheten av det. Men Nimra fikk komme inn og ligge sammen med ham. Hun fikk til og med ta puten hans. Stolt mamma ja! :-)

Nimra fikk sove i buret til Azarel

Og på tirsdag delte Azarel på lekene sine også. Godgutten imponerer stadig, han som er vant til å være enebarn og å ha både leker og oppmerksomhet helt for seg selv.

Nimra vil være med å leke

Og det fikk hun lov til :-)

Kom igjen da!


Nimra fikk leken for seg selv en stund også...


Men så ville Azarel være med igjen og Nimra ligger klar til å "angripe"

Turbotrollene var også med på besøk hos min bestemor. Kjempekoselig.

Nimra på divanen hos bestemor

Ute på rusletur

Og i går dro Nimra hjem igjen. Etter at hun ble hentet så lå Azarel bare i buret sitt og så trist ut... :-( Tror han synes det var litt stas med en liten en han kunne passe på og være litt storebror for.
Så nå må jeg seriøst vurdere en hund til. Det har jo vært i tankene en stund, men Azarel er jo så vant til å være enebarn og å få all oppmerksomheten... Men etter at det gikk så fint med Nimra så må det nok vurderes ja. Må bare vinne i lotto først så jeg kan ta litt fri fra jobb for å ta meg av en ny valp... Det kommer nok en til snart... Må bare passe med timing... ;-)

Azarel på Skansen sist fredag (da det fremdeles var fint vær...)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar