søndag 2. september 2012

En ulykke kommer sjelden alene... del 2...

Stakkar lille ulykkesfuglen min!

Nå har Azarel omsider fått av alle bandasjene, og det har vært en lykkelig uke. Gutta har lekt og kost seg, og i går var vi en tur i skogen og gutta fikk løpe fritt i blåbærlyngen.

I dag tok vi turen til hundeparken for litt lek og sosialisering.
Da vi kom dit var det noen hunder der fra før, og det var en svart blandingshund som var etter Azarel med en gang. Den knurret og fulgte etter Azarel hele tiden. Azarel prøvde alt han kunne å unngå bråk, han snudde seg, gikk motsatt vei, prøvde å gå rundt menneskene som var der, men ingenting hjalp. Blandingshunden var etter ham hele tiden. Og da denne hunden begynte å ri på Azarel kom eieren og prøvde å dra den unna. Da smalt det!
Blandingshunden gikk rett i strupen på Azarel. Azarel prøvde å forsvare seg, men den andre hunden hadde fått ordentlig tak i øret/halsen til Azarel. Eieren fikk etter hvert dratt hunden unna, og jeg fikk sjekket Azarel. Så ikke noen voldsomme sår til å begynne med, bare noen rifter i øret som blødde litt.

Blandingshunden og eieren dro igjen like etterpå, men jeg så at Azarel ikke var komfortabel med å være der så han fikk ligge i bilen en liten stund mens Kharon fikk leke med de andre hundene.

Da vi kom hjem og jeg skulle vaske øret til Azarel så jeg hvor han egentlig hadde vondt... En hjørnetann har gått gjennom huden på halsen, så Azarel har et hull i halsen i tillegg til noen rifter i øret. Fikk vasket og har surret på litt bandasje. Så får vi se an til i morgen om det blir tur til veterinæren igjen. Azarel er jo så lei av det veterinærkontoret, så jeg vil helst prøve å unngå det. Men må man så må man.

Føler sånn med ham, mitt lille hjerte! :'-(


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar